Рециклиране или ремонт на въздушни възглавници

Софийската фирма SMatic се занимава с рециклиране и ремонт на автомобилни въздушни възглавници и други части от пневматично съвременно окачване на автомобилите. Техния автосервиз разполага с модерна техника и специалисти, които с години се занимават тясно и професионално с рециклиране и ремонтиране на съвременно въздушното окачване на висок клас съвременни автомобили.

Свържете се с автосервиз SMatic при наличие на каквито и да било симптоми или неочаквани проблеми, свързани с пневматичното окачване на вашия нов или употребяван автомобил. Ако забележите, например, че нивото на колата не съвпада напълно с това, което вие сте задали, или пък е клекнала твърде ниско, заповядайте при тях в София, ул. Заводска 2 или предварително ги потърсете по телефона на номер 0988 83 09 85.

Те ще установят, къде точно се корени възможния проблем и ще ви предложат най-оптималните решения за неговото отстраняване. В повечето случаи модерното въздушно окачване се състои основно от амортисьор с вградена гумена въздушна възглавница, подобна на здрав и твърд балон. Тази въздушна възглавница с течение на времето се износва и може да започне да изпуска въздух.

Монтьорите във фирмата могат успешно да рециклират повредените въздушни възглавници и да ги заменят с чисто нови модели такива. Можете да рециклирате също и амортисьори и компресори. По този начин цената на новите части ще ви излезе значително по-ниска.

В Smatic работят само с качествени части и материали. Гумата за въздушните възглавници се произвежда специално за техния сервиз и се отличава със своята маркировка. Всички продукти се поставят с 12-месечна реална гаранция, което ви гарантира безпроблемно и спокойно шофиране. Не се доверявайте на китайските и други съмнителни доставчици на авточасти.

За да разгледате цените за различните услуги, които се предлагат там, изберете вашия модел автомобил от падащото меню в сайта. В ценовата листа са отбелязани също промоциите и отстъпките, които се правят при рециклиране на старите части от въздушното окачване на вашия автомобил.

Също така, не се колебайте да ги потърсите при наличие на каквито и да било въпроси или нужда от консултация, свързани с въздушното окачване на вашия автомобил. Момчетата във фирмата са много коректни, отговорни и работят бързо и качествено.